Bouw & Verbouw

U droomhuis of bedrijfspand laten bouwen? Of liever uw huidige woning of bedrijfspand laten verbouwen?

Neem contact met ons op

Wij zijn een klein bouwbedrijf met grote ambities en houden ons bezig met het de bouw en verbouw & het renoveren van woonhuizen en bedrijfspanden. U kunt ons inschakelen voor de gehele renovatie van uw woonhuis of bedrijfspand, maar ook voor kleinere verbouwingen, zoals het bouwen van dakkapellen, vervangen van kozijnen, isolatie, loodgieterswerk, cv-installaties, stukadoorswerk en schilderwerk.

We bouwen ook onder architectuur. Dat vereist speciale aandacht voor bijzondere details, nieuwe technieken en nieuwe materialen; vaktechnisch voor ons een extra uitdaging.

Met een behoorlijke dosis ervaring en creativiteit kunnen we de verschillende uitvoeringsmogelijkheden voor u naast elkaar zetten. Uiteraard alles in goed overleg met u als opdrachtgever, zodat we beiden tevreden kunnen zijn over het eindresultaat. Omdat we het graag simpel en duidelijk houden krijgt u van ons een inzichtelijke prijsopgave, zonder onduidelijke stelposten die leiden tot meerwerk. En we bouwen veilig en met kwaliteit zoals het hoort. 

Meer weten over onze kwaliteiten?

Wanneer u zelf op het punt staat om een huis of bedrijfspand te laten bouwen, of als u toe bent een een grote of kleine verbouwing, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij informeren u dan graag over de verschillende mogelijkheden.